donderdag 22 november 2012

Hallootjes allemaal

Bats...Boem !! sorry ik kom even met mijn 4 poten in huis of internet vallen. Mijn vrouwtje vond het nou een enorm leuk idee, wat ik dan maar moet uit gaan voeren. Wat is dat idee dan ?  Nou ik moest maar een dagboek bij gaan houden van mijn avonturen. Wil ik dat ?.. ach als mijn vrouwtje dat leuk vind heb ik dat voor haar over, moet ik mijn bezigheden af en toe maar even staken om dat te gaan doen.

Nu heeft ze gelijk de koe bij de horens gevat en een blog dinges voor mij aangemaakt. Wat een toestand zeg
maar gelukkig hoefde ik hem niet zelf aan te maken. Dat ik nou mijn bezigheden moet op gaan poten is goed maar zij doet er ook maar moeite voor hoor. Maar eigenlijk wil ik nu even met Sjenghi spelen. Dus als jullie het goed vinden laat ik Abby de rest even doen. Dan horen jullie mij later weer. Want ook de dames zullen mij helpen met het dagboek want hun horen er natuurlijk ook bij. Nou veel plezier met Abby die zal ons wel even voorstellen. dan ben ik nu weg laterssss.

Nou zeg !! wat een lomperik ben jij zeg. Laat het maar weer aan mij over grrr. o hallo daar ja sorry hoor 
ik moest even mopperen op die lomperik want loopt me totaal onderste boven en dan word er nog van mij verwacht dat ik ons even ga voorstellen. Nou ik zal het voorstellen doen dan moeten jullie maar even op morgen wachten voordat er andere stukjes op komen.  

Ik ben dus Abayomi afgekort Abby Abayomi betekend in het indiaans geboren om geluk te brengen of ik dat doe moeten jullie maar aan me vrouwtje vragen hoor. Ik ben vorige week 10 jaar jong geworden. ze zeggen dat ik een beetje sjaggo begin te worden. nou slaat helemaal nergens op doe alleen af en toe beetje nukkig tegen Bink maar dat is zijn eigen schuld hoor, hij is ook zo lomp. Maar stiekum vind ik hem leuk hoor. Maar dit mogen jullie niet tegen hem zeggen. 

Dit is Sjenghi zij word 2 december 11 jaar oud wat een oude muts he (ssst niet zeggen) Voor een aantal jaren terug heeft zijn een nestje gehad, 5 kindjes heeft ze gehad, waarvan ze er nog 1 regelmatig ziet. Leuk he. Ze wil alleen heel vaak al niet zo ver meer lopen en dan lekker met me rennen dat vind ik dan wel weer heel jammer, nu is Bink er en in huis word ze wel weer wat levendig, Ik hoop dat sjenghi nog lang mag blijven want ze is toch een beetje mijn grote zus. En zo gek als een deur hahaha. maar daar zullen jullie nog wel achter komen.

ben ik nu ook nog verplicht om dat monster voor te stellen !!! nou vooruit dan maar.
 Dit is dus het monster waar jullie vast nog veel over zullen horen. Onze onderdanen ja ja zo noemen we ze maar want jullie moeten niet denken dat ze onze baasjes zijn. nee dat denken hun ook maar mooi niet dus. Maar goed onze onderdanen (baasjes) hebben hem wat later opgehaald omdat ze eerst zo nodig op vakantie moesten, Pff dat neem ik ze nog steeds kwalijk, maar ja hebben we het maar niet over. Maar Bink is een ontzettende deugniet hij doet alles wat niet mag en heeft ook zijn rare blaf ontdekt, eigenlijk zouden jullie die eens moeten horen, het is geen gehoor haha laat het hem maar niet horen want dan krijg ik het op mijn koppetje. Maar gaan jullie er maar van uit dat jullie genoeg van hem zullen horen en van ons. Hij heeft al een paar avonturen gehad en wat rotzooi uitgehaald. Maar dit laat ik hem mooi zelf vertellen. Nou lieve lezers jullie moeten maar wachten tot monster zin heeft om het te gaan vertellen zal hem wel zeggen dat hij snel moet zijn anders loopt hij zo achter, dus mensjes ik ga nog even lekker tegen vrouwtje aan liggen, en dan tot lees. ajuuuuuu/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten