vrijdag 23 november 2012

Wie is hier nu het monster ??

Alle honden koekjes nog aan toe !!! ik  wou jullie vandaag een van mijn eerdere avonturen vertellen, maar er is me net  toch wat gebeurd dit kan niet wachten om te vertellen. Dat mens van mij is echt niet goed bij d'r hoofd volgens mij. Ik zal eerst een beetje uitleg geven.

Toen ik nog amper een dag bij mijn onderdanen was zei dat gekke mens gelijk je gaat straks ook wisselen dan moet je mij je tanden geven. Ik kijk haar aan van waar heb jij het toch over tanden en wisselen ??? nou ik ben er inmiddels achter wat dat wisselen is. Vorige week of zo ben ik al eens een tandje verloren,en dat gekke mens heeft hem gevonden. Nou alle koekjes nog aan toe zeg wat deed dat mens achterlijk. Foto maken, potje schoon maken, tand er in. En zet het tot overmaat van ramp ook nog eens op internet. Wat moet je er mee zou je denken. Maar ook nog eens zeggen ik wil er nog meer en wat ik nog het liefste wil is je kies pfff nou echt niet normaal.

Nou nu komt het,ik had vandaag de hele dag al last van mijn kies, Vrouwtje wist natuurlijk van niks.
maar die stomme kies zat me steeds achter mijn tand, dus ik zat steeds te smakken en met me tong was ik aan het proberen om die kies weg te krijgen. Dat gekke mens had het al een keer in de gaten en vroeg gelijk van heb jij toevallig last van je tanden zit er misschien 1 los ?? ik denk mens doe niet zo raar en dacht gelijk o moet het wat zachter doen. Nu had ik het eindelijk voor elkaar maar toch schoot die tand steeds weer plat achter mijn tand. Dus al met al moest dat ding er weg en ging dus niet zonder geluid.

Staat dat gekke mens vanmiddag op want die hoorde mij weer zo raar doen, en zei:, laat me eens in je bek kijken, ja hallo ga lekker in je eigen bek kijken maar niet in die van mij, heb al genoeg ellende van me eigen blijf jij er nou maar af. Maar dat gekke mens liet me niet met rust en wou alla minuut kijken. Ik van alles geprobeerd om haar tegen te houden natuurlijk, maar dat rare mens liet me maar niet met rust. Doet ze me bek open en zegt. He je kies zit zo los als wat hij ligt helemaal plat achter je tand. Ja dat had ik allang door smak niet voor niks pfff.

Nou stopt ze me haar vingers in me bek, ik duw haar weg van blijf er af, maar zegt ze nee laat me even kijken ik wil je helpen. wat moest ik nu doen, luisteren hou ik niet van maar ja dat ding zat me behoorlijk in de weg, dus dacht weet je wat laten we maar kijken wat ze doet, en of ze me helpt. Ze doet haar vingers in mijn bek en pakt die kies en wil hem recht doen. tenminste dacht ik.
wat denken jullie wat dat stomme mens doet !!! ja trekt me verdorie de kies er uit !! en dat noemt mij een monster ?? zit ze me daar na nog in me bek te kijken komt me daar een domme opmerking uit oooooo er zit een hele gat in je bek. Ja hallo je trekt me kies er net zelf uit, hoe zal die gat er nou komen. raar he.

Nu noemt dat rare mens mij een monster, MAAR WIE IS HIER NU HET MONSTER ????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten