dinsdag 12 maart 2013

Tuin man nodig ??

pffff. word ik me hier aan mijn oren getrokken door dat gekke mens en zegt dat ik mijn blog
eens moet gaan bij werken. ja hallo ik heb het te druk met mijn eigen bezigheden.
Maar ja ik heb wel even tijd voor mijn trouwe lezers.

ik ben inmiddels volgens de mensen buiten enorm gegroeid maar mijn vrouwtje vind dat wel
mee vallen. ze zegt word tijd dat je wat breder word en je kop ook want ze schelden je allemaal uit voor
een boxer. (zijn ook leuke honden hoor) Maar zou toch leuk zijn als ze stoppen met je een boxer te noemen.
Ach wat kan mij dat nou schelen hoe ze me noemen ik luister daar toch niet naar.
Ben heerlijk aan de wandel en met vrouwtje bezig lekker haar pesten en zo. Dus wat aan ander zegt
interesseert me geen moer.

Nou wat ben ik allemaal aan het uitvogelen, ben de tuin aan het verbouwen, zitten nog geen planten in
en alleen maar aarde nou mooi toch een zandbak voor mij. Dus als ze mij in de tuin laat dan gedraag ik mij
heel netjes maar als ze niet uit kijkt ga ik lekker de zandbak in en lekker graven, nu hebben die rare onderdanen er kleine stenen onder gegooid want die kwamen uit de voortuin en die wouden ze kwijt.
Hebben die dombo's ze onder in de planten bak gedonderd. Kan ik niets aan doen dat ik ze weer naar boven haal. Ik ben gewoon lekker aan het graven. wat er dan naar boven komt is voor mij ?

Ik kom zo af en toe eens met een mooie steen binnen, mag hem niet op eten van vrouwtje dat vind ik nou wel weer stom. Mag ook nooit wat. van de week hadden we paar dagen heerlijk weer en mocht ik lekker in de tuin. Vrouwtje was ondertussen bezig met een of ander iets. En vergat dat ik buiten liep. ze zat met de deur open. Tot Ze in eens bedacht om eens te komen kijken. pfff was net bezig met mijn tennis bal te verstoppen. oeps en dat net in een ander stukje waar nog wel een plantje staat. nou ja wat je plant noemt
paar afgekloven takken (heb ik niet gedaan hoor haha) Had een paar stenen om gedonderd en dat had ze dus gehoord en was ze komen kijken zei ze. poffer dorie zeg.

Moest gelijk naar binnen hahaha dat was nog wel het mooiste want ik had natuurlijk donders vieze poten.
dus ik liep alles over de hele vloer heen over de kleden alles zat onder. stonden hele mooie poten op Vrouwtje maar mopperen schelden. hahahaha zijn toch mooie poten vrouwtje ??? zijn toch die van mij.
ja eigen schuld hoor moet ze me de poten maar schoonmaken ik ga dat niet ook nog eens doen, ik maak de boel wel smerig, zo hou ik haar ook van de straat en blijft ze lekker bezig. Ga dan ook nog eens heerlijk
achter de dweil aan en de stof zuiger pakken vind ik ook wel humor. Kan ik beter niet doen als vrouwtje me niet zo aardig vind,. Stiekem moet ze er ook wel om lachen volgens mij.

Ik kan zo heerlijk maf doen zegt ze. ik gedraag me als een komiek en dan moet ze lachen hahaha
wat ze vergeet is dat ik alles onthoud en er heel handig gebruik van maak. dus nu lacht ze stiekem maar heb het wel door hoor haha.

Sinds kort hang ik aan de muur, ja niet letterlijk mijn baas heeft voor dat gekke mens een foto op canvas laten zetten van mij. voor haar verhaardag hahaha oeps verjaardag lekker puh. even plagen. zal even de foto laten zien welke.

De dames hangen ook aan de muur hahahaha ja af en toe zal je Abby er naast hangen, die doet niet altijd even aardig tegen mij. vrouwtje zegt dat het mijn eigen fout is, maar is niet zo hoor. maar moet zeggen heel af en toe komt ze wel even bij me snuffelen en laat ik haar maar en hou me rustig. Stoeien doe ik wel met Sjenghi al mag dat ook niet steeds. ben te hard potig voor haar, waar slaat dat nou weer op.

zal de doek van de dames ook nog maar even laten zien dan. voor wie hem niet gezien heeft.
Nou ik ga nu even weer verder met mijn eigen bezig heden want ben al weer te lang hier. En ik kan niet zo lang vrouwtje zonder dat gepest van mij laten zitten natuurlijk hahaha. nou tot latersssssssssss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten